nl / fr / en / de

Pulsar ultrasone meetinstrumenten

 

Pulsar is een toonaangevende fabrikant van precisie meetinstrumenten op basis van het ultrasoon principe. Via hun uitgebreid netwerk van verdelers worden deze producten over de hele wereld aangeboden. Novotec NV verdeelt hun producten in België.

 

Het  uitgebreide programma staat garant voor de ideale oplossing voor elke situatie waarin een niveau of flow moet gedetecteerd en/of opgevolgd worden. De gebruiksvriendelijke instrumenten kunnen op basis van de meetwaarden een brede waaier aan systemen aansturen via relaiscontacten, analoge en digitale signalen. Remote control behoort eveneens tot de mogelijkheden.

 

IMP - serie:

 

Transducer en meetversterker gecombineerd in één praktisch toestel. Ideaal voor het opvolgen van niveau's in éénvoudige toepassingen. Bereik van 3 - 6 - 10 m

 

Brochure Imp ( Engels)

 

 

Transducers:

 

Buiten de IMP serie, dient elke meetversterker uitgerust te worden met een aangepaste transducer die het ultrasone geluidsignaal opwekt en de echo's opvangt. Het gamma omvat sensoren met een bereik van 3 tot 50 m. Opties als onderdompelbeveiliging, flensaansluiting, hygienische snelkoppelingen, etc. zijn voorhanden.

 

Brochure Transducers ( Engels)

 

 

Blackbox - serie:

 

Meetversterker voor niveau controle, zonder scherm of touchpad. Programmatie via laptop of remote controler. Beschermt de toepassing tegen ongewenste aanpassingen.

 

Brochure Blackbox ( Engels)

 

 

Ultra - serie:

 

Krachtige meetversterker met voorgeprogrammeerde gebruikstoepassingen. Het toestel kan ingezet worden voor niveaucontrole, flowmeting, pompput controle. Een simpele druk op de knop stelt de gewenste toepassing in, zodat het onmiddellijk inzetbaar is na het invullen van de bedrijfsparameters. Voorzien van een intelligente ultrasoon signaal opvolging, zodat stoor echo's genegeerd worden. Voorzien van relais- en analoge signaaluitgangen.

 

Brochure Ultra ( Engels)

 

 

Ultra twin - serie:

 

Biedt alle voordelen van de gewone Ultra serie, maar laat toe twee transducers aan te sluiten zodat via één meetversterker 2 processen opgevolgd kunnen worden.

 

Brochure zie Ultra serie

 

 

Sludge finder 2:

 

Ultrasoon meetsysteem voor het meten van de dikte van slibdekens in waterzuiveringstanks. Opvolging van de slibaangroei en/of vrije waterzone. Volgens deze meting kunnen pompen en andere processen aangestuurd worden.

Het toestel wordt geleverd in combinatie van de speciale viper transducer, die voorzien is van een zelf-reinigingssysteem.

 

De sludgefinder kan ingezet worden in bezinkingstanks en SBR-reactoren. 

 

Brochure

 

 

 

 

 

 

Powered by Seltec CMS & WebDesign