nl / fr / en / de

Poly units

Novotec bouwt polymeer aanmaakstations volgens de wensen van de klant. Deze stations zijn beschikbaar in verschillende aanmaakdebieten en kunnen gebruik maken van polymeerpoeder of -emulsie om tot de uiteindelijke oplossing te komen. De poly units worden uitgerust met alle benodigde accessoires om de installatie te laten functioneren volgens de vereisten van de klant. Dit gaat van manuele installaties over semi-automatische en vol automatische systemen.

 

De tanks zelf worden uitgevoerd in kunststof (PE of PP) of inox en worden uitgevoerd als meerkamer systeem, opgebouwd uit een mengreactor, een rijpingskamers en een voorraadkamer.

 

Bij poeder gevoede installaties voorzien we het toestel met een doseerinstallatie met een grote werkingszekerheid, door een aangepaste doseerschroef en de geometrische vorm van de doseertrechter.

 

Bij emulsie gevoede installaties zorgt een aangepaste doseerpomp voor een correcte dosering van de geconcentreerde emulsie, zodat er een vaste concentratie bekomen wordt.

 

Tot de uitrusting van onze polymeer units behoren ondermeer een niveaumeting, roerwerken, een waterpaneel voor dosering van leidingwater, aanzuigleidingen voor de polymeer pomp, inspectieluiken, bedieningschakelaars en een sturingsmodule.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Seltec CMS & WebDesign