nl / fr / en / de

Pilots

 

Novotec wil steeds de optimale oplossing aan bieden voor de specifieke problemen van onze klanten. Daarbij is het onontbeerlijk om een goed zicht te krijgen op de afvalwaterstromen en de te verwachten belastingen.

 

Naast onze labotesten, kan Novotec dan ook on-site pilootinstallaties inzetten, om gedurende een bepaalde periode een beperkt debiet van het reŽle afvalwater te gaan verwerken en de nodige analyses uit te voeren op de bekomen resultaten. Op deze manier experimenteren wij met verschillende procesvoeringen, om tot de meest efficiŽnte oplossing te komen.

 

Wij beschikken over volgende pilootinstallaties: trommelfilter, DAF- en vetflotatie, vastbedbiologie, doseerunit, polymeerunit.

 

Novotec verhuurt ook installaties om u toe te laten periodes van tijdelijke hogere belasting , werkzaamheden aan  de zuiveringsinstallatie, periodes voor uitbreidingen van de huidige installatie en dergelijke op te vangen. Wij stellen daf- en vetflottaties aan van 3 Ė 6 Ė 60m≥/h, dompelbeluchters van 18 en 38 kW, vastbed biologie en een polyunit van 1000 l/h ter beschikking voor verhuring. 

 

 

Powered by Seltec CMS & WebDesign