nl / fr / en / de

Debietmeting

 

Novotec levert u de ideale debietmeting voor uw specifieke situatie. Wij maken na evaluatie van de omstandigheden een keuze uit een uitgebreid arsenaal aan meetinstrumenten en meetprincipes om u een precieze, zorgeloze meting te kunnen garanderen.

 

Venturi-meetgoten:

 

Novotec levert en plaatst alle courante types venturimeetgoten. De goot zelf wordt gekozen in functie van het verwachte debiet en wordt voorzien van een betonnen bekuiping, volledig afgestemd op de omstandigheden op de werf. Daarnaast voorzien wij ook de volledige meetinstallatie voor de open kanaal meting, bestaande uit een ultrasone debietsmeting en datalogger, ingebouwd in een schakelkast. Optioneel kan deze installatie uitgebreid worden met bijkomende meetapparatuur, zoals pH-meting, geleidbaarheidmeting, etc.

 

Elektromagnetische debietmeting:

 

Voor gesloten leidingensystemen biedt Novotec elektromagnetische debietsmeters aan, die rechtstreeks op de afvoerleidingen gemonteerd worden. Via een meetversterker en datalogger worden de gegevens verwerkt en opgeslagen. De uitvoering van de meter wordt volledig aangepast aan de omstandigheden en het type afvalwater, door de binnenbekleding en materiaalkeuze van de meter aan te passen. Optioneel kunnen er bijkomende in-line meettechnieken aangeboden worden, zoad pH-meting, geleidbaarheid, etc.

 

 

 

 

 

Powered by Seltec CMS & WebDesign